Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  6:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 17:29

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Κυψέλη και Λυσιμαχία (25-27/7/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα της Κυψέλης με αφορμή την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος , στις 26 και 27 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ι. Εικόνας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.

Ακολούθως, στην πλατεία κυψέλης , θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων.

Το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος .


Θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Τοπική Κοινότητα της Λυσιμαχείας με αφορμή την Εορτή Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής στις 25 και 26 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ι. Εικόνας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.

Το πρωί της Τρίτης 26 Ιουλίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής .

Διαβάστηκε 1714 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 17:35
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News