Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 20:21

Οι ταινίες που θα δείτε στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ απο Πέμπτη 8 εως Κυριακή 11/6/2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 θα προβληθεί στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ η ταινία:

Τα πνεύματα του Ινισέριν (The Banshees of Inisherin)

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Γκλίσον, Κέρι Κόντον, Πατ Σορτ

Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Padraic και τον Colm διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Padraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhan και του νεαρού Dominic, προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης.

Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Α' Ανδρικού Ρόλου, Β' Γυναικείου Ρόλου, Β' Ανδρικού Ρόλου, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου, Μουσικής, Καλύτερου Μοντάζ.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 θα προβληθεί στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ η ταινία:

Η Φάλαινα (The Whale)

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Χονγκ Τσάου, Μπρένταν Φρέιζερ, Σέιντι Σινκ, Τάι Σίμπκινς, Σαμάνθα Μόρτον

Ο Τσάρλι είναι ένας ακραία παχύσαρκος καθηγητής αγγλικών που του απομένει λίγος χρόνος ζωής.
Καθώς κάνει την τελευταία τολμηρή απόπειρα να συμφιλιωθεί με τη διαλυμένη οικογένειά του, ο Τσάρλι πρέπει να αντιμετωπίσει με όλη του την καρδιά και όλο του το πνεύμα, τα βαθιά θαμμένα τραύματα και τον ανείπωτο έρωτα που τον έχει στοιχειώσει για δεκαετίες. Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα.

Η ταινία κέρδισε Όσκαρ: Α' Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερου Μακιγιάζ.

Το Σάββατο10 Ιουνίου 2023 θα προβληθεί στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ η ταινία:

Tár

Σκηνοθεσία: Τοντ Φιλντ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Νίνα Χος, Νοεμί Μερλάν, Τζούλιαν Γκλόβερ

Η Λύδια Ταρ είναι η πρώτη γυναίκα επικεφαλής μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρας του Βερολίνου. Βρίσκεται πλέον στο ζενίθ της καριέρας της, καθώς ετοιμάζεται να προωθήσει ένα βιβλίο, αλλά και να διευθύνει την περίφημη 5η Συμφωνία του Μάλερ. Δύο είναι οι γυναίκες στις οποίες βασίζεται για να φέρει το δύσκολο έργο της εις πέρας: η επιμελής προσωπική της βοηθός Φρανσέσκα, και η φιλάσθενη σύζυγός της, η Σάρον, που είναι και το πρώτο βιολί της ορχήστρας.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α ́ Γυναικείου ρόλου, Πρωτότυπου Σεναρίου, Φωτογραφίας και Μοντάζ.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2023 θα προβληθεί στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ η ταινία:

The Fabelmans

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Μπάτερς, Μισέλ Ουίλιαμς, Πολ Ντέινο, Γκάμπριελ Λαμπέλ, Τζουντ Χιρς

Μια βαθιά προσωπική απεικόνιση της αμερικάνικης παιδικής ηλικίας κατά τον 20ο αιώνα η ταινία «The Fabelmans». Πρόκειται για την ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού αγοριού που ανακαλύπτει ένα καταστροφικό οικογενειακό μυστικό και μια εξερεύνηση της δύναμης των ταινιών να αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους άλλους και τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α ́ Γυναικείου ρόλου, Πρωτότυπου Σεναρίου, Β’ Ανδρικού ρόλου, Μουσικής και Σκηνογραφίας.

 

Ωρα Προβολής 21:30 καθημερινά

Στις ταινίες κάθε Κυριακή και Τετάρτη στο Ένα Εισητήριο Είσοδος για Δύο άτομα

Διαβάστηκε 359 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 20:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.