Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 19:18

Οι νέες υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η  Ιουλία Παναγιωτοπούλου η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:

Ιουλία Παναγιωτοπουλου

«Αποφάσισα να συμπορευθώ για δεύτερη φορά στο συνδυασμό του Κώστα Λύρου, σε συνέχεια της προσπάθειας εξυγίανσης και ανάπτυξης του τόπου μας.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω από κοντά τις ειλικρινείς και ανιδιοτελείς προσπάθειές του και θεωρώ αυτονόητο να μην εγκαταλείπεις την ομάδα τόσο για τις μάχες που κερδήθηκαν, όσο και στις μάχες που χάθηκαν. 

Στην έως τώρα πορεία, στα όσα ήδη επετεύχθησαν, σίγουρα υπήρξαν λάθη και αστοχίες, ο καθένας όμως, από αυτά τα λάθη ανασυγκροτείται και προχωράει στους στόχους του, αρκεί να μην τους εγκαταλείψει. Αυτό εκπροσωπεί πραγματικά ο Κώστας Λύρος και για αυτά τα ιδανικά αξίζει να βρίσκεσαι υποστηρικτής και συνοδοιπόρος. Καλή επιτυχία στο συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή".».

 

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρία Νικολοπούλου Κανελέτη, Διπλωματούχος «Σχεδιάστρια Δομικών Έργων», με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

Μαρία Νικολοπούλου

Σε δήλωσή της η Μαρία Νικολοπούλου Κανελέτη ανέφερε:

«Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι, μεγάλωσα εδώ, ζω εδώ με την οικογένειά μου ούσα μητέρα δυο παιδιών. Γνωρίζω καλά τα προβλήματά της. Είναι και δικά μου, όπως όλων μας. Γνωρίζω τους ανθρώπους της, αγαπώ τις γειτονιές της και τα χωριά του διευρυμένου δήμου μας, καθώς από πολύ μικρή ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά.

Υπάρχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με ενθουσιασμό και δυνάμεις που μπορούν να δώσουν μια νέα προοπτική στα μεγάλα ζητήματα. Βέβαια, ο καθένας έχει τη δική του σταδιοδρομία.

Εγώ, ως σχεδιάστρια δομικών έργων έχω εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Εργάζομαι μεθοδικά και σκληρά για περισσότερα από 20 χρόνια. Στο παρελθόν έχω διατελέσει Τομεάρχης Πολιτισμού υπεύθυνη για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, κατά καιρούς τοποθετούμαι μέσα από τη γραφή μου σε τοπικές εφημερίδες για τα ζητήματα αυτά αλλά και τα κακώς κείμενα,  επιδιώκοντας να βάζω και το δικό μου λιθαράκι. Χαίρομαι διότι βλέπω ό,τι τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο η όλη κατάσταση.

Πέραν τούτου, η προσφορά μου και η συμμετοχή μου σε δράσεις και συλλόγους είναι μεγάλη και ανιδιοτελής.

Τον Δήμαρχό μας κ. Κώστα Λύρο, τον γνωρίζω προσωπικά από το 2002 όπου και συνεργάστηκα επαγγελματικά μαζί του, ως «Σχεδιάστρια αρχιτεκτονικών και κτιριακών έργων» στην Τεχνική του Εταιρεία. Όλα αυτά τα 21 χρόνια μας δένει μια άριστη σχέση σε οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο, καθώς ο Κώστας ο Λύρος, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός, δημιουργικός και καλός οικογενειάρχης. Η προσφορά του και το φιλανθρωπικό του έργο είναι μεγάλα.

Επέλεξα και αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου γιατί ο Κώστας ο Λύρος έχει αποδείξει ότι μπορεί. Έχει δοκιμαστεί και δοκιμάζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και καθημερινά αποδεικνύει ότι με την ικανότητά του, την υπομονή, την επιμονή του και τις δυνατότητές του έχει καταφέρει να κάνει πολλά παρόλο που αρκετές φορές τυγχάνει να βρίσκει απέναντί του πρόσωπα τα οποία για μικροπολιτικούς λόγους στήνουν εμπόδια. Ο ίδιος έχει πολλά ακόμη να δώσει.

Μπορώ και σας κοιτάζω στα μάτια και σας ζητώ να με εμπιστευθείτε. Μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον δήμο μας».

Διαβάστηκε 311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία