Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  1:07 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 18:24

Αγρίνιο: Διακρίσεις και βραβεία στους μαθητές που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές διακρίσεις και βραβεία πέτυχαν μαθητές του Αγρινίου που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα αθλητικής ρομποτικής "Minoan Robotsports Competition Global Olympiad (MRC)" που έγινε 7-10 Απριλίου 2023 στο Ηράκλειο, Κρήτη.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου έδωσε συγχαρητήρια σε  70 μαθητές που ξεχώρισαν  στην Ολυμπιάδα και κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να διακριθούν.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου επέδωσε σε  όλους τους μαθητές τιμητικό έπαινο: 

«Μας γεμίζετε χαρά και μας κάνετε υπερήφανους. Η  συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις είναι  πραγματικά σπουδαία και οι επιδόσεις σας είναι όπλο για τα επόμενα βήματά σας. Το μέλλον του Αγρινίου είναι μπροστά μας και είναι ελπιδοφόρο. Σας ευχαριστούμε, είμαστε δίπλα σας και  θέλω να συνεχίσετε  την προσπάθειά σας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς και βέβαια το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής & Τεχνολογίας Makerlab, την Βασιλική  Παντούλα και τον Παναγιώτη Θεοχάρη, που προετοίμασαν  τα παιδιά».

Διαβάστηκε 204 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.