Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:16

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 9-17 Σεπτεμβρίου 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προτίθεται να συμμετάσχει,  σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η φετινή διοργάνωση επιδιώκει να αναδείξει τη δυναμική και τις προοπτικές της αγοράς με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες που προσφέρονται φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το

ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γεώργιο Ρόμπολα, Προϊστάμενο Εμποροβιομηχανικών θεμάτων του Επιμελητηρίου, στο τηλ.26410 74531.

Διαβάστηκε 255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.