Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:57 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 17:43

Walkman The Band ft. Tagma - Νύχτες Στη Μύκονο ( Σαλαμύκονος)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oι Walkman The Band μαζί με τον ράπερ Tagma μας ρωτάνε, Μύκονο ή Σαλαμύκονο;
Το τραγούδι που έγινε viral μέσα από το TikTok και το Facebook το περσινό καλοκαίρι, κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, αλλά και στο YouTube από την Heaven Music.

Οι Walkman The Band που τους μάθαμε από το τραγούδι «Τι έγινε Κωστάκη», αλλά και από τις ξεκαρδιστικές διασκευές τραγουδιών που κάνουν στο TikTok, μας παρουσιάζουν μια πρωτόπτυπη διασκευή του γνωστού τραγουδιού Νύχτες Στη Μύκονο!

Το τραγούδι Νύχτες στη Μύκονο το ακούσαμε πρώτη φορά το 1994 από την Βίκυ Χαρίτου, σε μουσική Παναγιώτη Μαθιέλλη και στίχους Πάνου Φαλαρα.
Μια ακόμη εύστοχη ραπ στιχομυθία που σατιρίζει την τάση της εποχής για διακοπές στην Μύκονο, για story στο Instagram, για πολυτελή διακοπές δίπλα σε celebrities και όλα αυτά με χρήμα δανεικό...

Δείτε το videoclip εδώ:

Βρείτε τους Walkman The Band εδώ:
https://www.facebook.com/walkmantheband
https://www.instagram.com/walkmantheband
https://www.tiktok.com/@walkmantheband

 

Διαβάστηκε 437 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.