Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:33

Παναιτωλικός: Κοντά σε συμφωνία με προπονητή από το εξωτερικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή από το εξωτερικό βρίσκεται ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως προκύπτει, οι Αγρινιώτες τις προηγούμενες ημέρες «έτρεξαν» επαφές με τεχνικό από χώρα του εξωτερικού και όλα δείχνουν ότι αναμένεται συμφωνία, ακόμα και εντός ημέρας, δίχως να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα γνωστές.

Εδώ και ημέρες ήταν γνωστό ότι εβδομάδα που διάγουμε ήταν «κυκλωμένη» σε ότι αφορά την υπόθεση προπονητή. Καθώς επίσης και ότι το «βάρος» από μεριάς Παναιτωλικού έχει πέσει στο εξωτερικό.

Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, παρόλη την ονοματολογία που αναπτύχθηκε και αναπαράχθηκε, ο Τίτορμος βρίσκεται μία «ανάσα» από το «κλείσει» το σημαντικό αυτό μέτωπο.

Οι Αγρινιώτες τις προηγούμενες ημέρες «έτρεξαν» επαφές με τεχνικό από χώρα του εξωτερικού και όλα δείχνουν ότι αναμένεται συμφωνία, ακόμα και εντός ημέρας. Προς ώρας δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα γνωστές, ωστόσο αναμένονται άμεσα εξελίξεις…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 467 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.