Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 14:39

Δήμος Αγρινίου: Δωρεάν στο καλοκαιρινό camp τα παιδιά των δημοτικών υπαλλήλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια σημαντική είδηση για τους εργαζόμενους στον Δήμο Αγρινίου έφερε η απάντηση του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου σε πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας για τη δωρεάν συμμετοχή στο δημοτικό «Daily Camp 2023» για τα παιδιά των υπαλλήλων.

Την ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Κομματάς, αναφέροντας ότι θα γίνει πράξη η δωρεάν συμμετοχή στο Daily Camp 2023 του Δήμου Αγρινίου για τα παιδιά των υπαλλήλων του, μετά από την ανταπόκριση του δημάρχου της πόλης στο συγκεκριμένο αίτημα, λύνοντας έτσι ένα πρόβλημα για πολλές οικογένειες εργαζομένων. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η καλοκαιρινή απασχόληση είναι για πολλούς γονείς βραχνάς, ειδικά αν λείπει το εξοχικό ή το πατρικό σε κάποιο χωριό και ειδικότερα για τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού πριν υπάρξουν οι άδειες.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους συναδέλφους του Δήμου Αγρινίου ότι κατόπιν πρότασης του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας ο Δήμαρχος Αγρινίου προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στο Daily Camp 2023 του Δήμου Αγρινίου για τα παιδιά των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου».

Στις 6 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές για συμμετοχή στο καμπ που διοργανώνεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης». Τα προγράμματα θα διαρκέσουν 4 εβδομάδες και ξεκινούν στις 19 Ιουνίου με στόχο την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5-12 ετών. Το Daily Camp περιλαμβάνει προγράμματα κολύμβησης, στίβου, χορών και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 2641360678 – 79, από τις 8.00 –14.00.

Πέρυσι, περισσότερα από 350 παιδιά συμμετείχαν  στο daily camp που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου μετά από δύο χρόνια «ανάπαυλας» λόγω Covid-19. Συγκεκριμένα, από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου, 360 παιδιά από την περιοχή του Αγρινίου ηλικίας 5 έως και 12 ετών, αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα πρωινά τους ασχολούμενα με δρομικά αγωνίσματα, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, αλλά και σκάκι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου!

Ο Δήμος Αγρινίου πριν την πανδημία πραγματοποιούσε τη διοργάνωση αυτή με ιδιαίτερη συμμετοχή και μεγάλη αποδοχή από τους γονείς και η διοργάνωση, μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας αποτέλεσε ευχάριστη «ανάσα» για τα παιδιά, μετά από δύο χρόνια που ο χειμώνας έβρισκε όλους έγκλειστους λόγω covid-19 και το καλοκαίρι σαφώς δεν ήταν το αναμενόμενο για τον καθένα.

«Το daily camp διήρκησε 4 εβδομάδες και σε κάθε εβδομάδα συμμετείχαν 90 παιδιά. Διοργανώθηκε από το  Δήμο Αγρινίου  μετά από δύο χρόνια πανδημίας και η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και το πρόγραμμα είχε πολλές και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως δρομικά αγωνίσματα, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, αλλά και σκάκι.

Οι παροχές στα παιδιά ήταν πλούσιες, θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς συμπολίτες μας να αθληθούν και να απολαύσουν τη λήξη του σχολικού έτους σε ένα καλό περιβάλλον με καλή υποστήριξη από τους 7 γυμναστές που υποστήριζαν την διοργάνωση», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Συνείδηση» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Γιάννης Συμψηρής

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 316 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.