Παρασκευή, 22η Σεπτεμβρίου 2023  2:45 μμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 12:15

Συμπόρευση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Όταν γνώρισα από κοντά τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ κατάλαβα πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη πως μπορεί να συνεργαστεί με όλους μας και να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπορεύομαι μαζί του.

Ως Δικηγόρος και Γεωπόνος έχει μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας αυτή.

Τα χωριά μας υποφέρουν από βασικές ανάγκες. Δρόμοι ακατάλληλοι, τα σκουπίδια μάς πνίγουν, θέσεις εργασίας για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας δεν υπάρχουν, η αγροτική παραγωγή παραμένει ακόμα απούλητη, γιατί οι μεσάζοντες μας δίνουν εξευτελιστικές τιμές.

Ελπίδα μας είναι αυτή τη στιγμή να εκλέξουμε τον καλύτερο για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και για το καλό μας πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι να εκλεγεί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ

Ενεργός πολίτης

Διαβάστηκε 152 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.