Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 15:00

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου: Μαθητές της τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης έδωσαν παράδειγμα ουσιαστικής αλληλεπίδρασης (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα αποτελέσματα της επίσκεψης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Αγρινίου στο 7ο Γυμνάσιο της πόλης παρουσιάζονται σε σχετική ανακοίνωση και, παράλληλα, εκφράζονται ευχαριστίες για τη διοργάνωση μιας πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση του Εργαστηρίου:

Στις 25 Μαΐου 2023 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου στο πλαίσιο της δράσης «Μπορώ κι εγώ» επισκέφθηκε το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου το οποίο μας προσκάλεσε να περάσουμε μια μέρα μαζί ανταποδίδοντας την περσινή μας πρόσκληση. Οι μαθητές και των δύο σχολείων αφού παρουσίασαν στον προαύλιο χώρο παραδοσιακούς χορούς, διασκέδασαν με την ψυχή τους χορεύοντας από κοινού.

Έτσι ενισχύθηκε η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων και για ακόμη μία φορά μαθητές της τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης απέδειξαν ότι μπορούν και θέλουν να συναντιούνται για να διασκεδάζουν και να αλληλεπιδρούν.

Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης ήταν εξαιρετικά και φτιαγμένα με μεγάλο μεράκι.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου κ. Μαργάρα Θεοδώρα και τον κ. Μπεκούλη Δημήτριο που διοργάνωσε αυτή την όμορφη εκδήλωση καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που άνοιξαν την αγκαλιά τους για να μας υποδεχθούν και φρόντισαν να περάσουμε μαζί τους ένα όμορφο πρωινό.

Δείτε εικόνες και video από τη σύμπραξη των δύο σχολείων:

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.