Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:08 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 23:35

Ηρακλής Αγρινίου: Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παγκορασίδων, Παμπαίδων, Παίδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Παγκορασίδων κορασίδων Παμπαίδων Παίδων που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης από 15 έως και 19 Μαϊου έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με τέσσερις πυγμάχους πιο συγκεκριμένα με τρεις αθλήτριες και έναν αθλητή.


Εκεί οι αθλητές -τριες του Ηρακλή Αγρινίου με τον προπονητή τους Καψιμαλη Γεώργιο μετά από δυνατά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους απ’ κορυφαίους συλλόγους στο χώρο της πυγμαχίας κατάφεραν να κατακτήσουν δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο.


Ασημένιο μετάλλιο για την Καψιμαλη Παναγιώτα στην κατηγορία των 46 κιλων στης κορασίδες.

Ασημένιο μετάλλιο για την Φαίη Κωστάκη στην κατηγορία των 57 κιλών στης κορασίδες.


Χάλκινο μετάλλιο για την Καψιμαλη Δήμητρα στην κατηγορία των 54 κιλών στης κορασίδες στην πιο γεμάτη από συμμετοχές και μοριοδοτουμενη κατηγορία στης κορασίδες με μια ήττα…? στους ημιτελικούς  κάτι παραπάνω από αμφισβητουμενη .


Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για τον Μυζήθρα Κωνσταντίνο στα 63 κιλά παίδων στον πρώτο του επίσημο αγωνα.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γεώργιος από της εμφάνισης των αθλητών σε ένα ακόμη πεννελληνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας  και ιδιαίτερα για της κορασίδες που πλέον είναι υπολογίσιμη αντίπαλοι στο χώρο της πυγμαχίας πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.