Κυριακή, 24η Σεπτεμβρίου 2023  2:43 μμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 14:10

Meloduo – Αστροθάλασσα | Νέο 5 Track Digital EP

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φλώρα Χερουβείμ (Αρχαία Ελληνική Λύρα – Φωνή) και η Σοφία Σιάνου (Φλάουτο Dizi – Φωνή), ως Meloduo, μετά την κυκλοφορία του γνωστού τραγουδιου της Loreena McKennitt “Tango to Evora”, παρουσιάζουν το νέο τους 5 Track Digital EP με τίτλο “Αστροθάλασσα”.

Πρόκειται για πέντε μουσικές συνθέσεις γραμμένες στην θεραπευτική συχνότητα του Λα 432Hz που σκοπό έχουν να ταξιδέψουν πέρα από τα ελληνικά σύνορα, καθώς ο στίχος έχει αντικατασταθεί από φωνήεντα, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στις φωνές να ερμηνεύουν απευθυνόμενες στην παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, αφήνοντας έτσι χώρο στον ακροατή να δημιουργήσει τις δικές τους εικόνες και βιώματα.

Παράλληλα, με πρωταγωνιστές την Λύρα και το Dizi γεφυρώνεται το αρχαίο και του σύγχρονο, η Ανατολή και η Δύση όπου συνυπάρχουν όλα αρμονικά στον χωροχρόνο σαν ΕΝΑ.

YouTube Digital EP Playlist: https://bit.ly/3o1pfqw

Διαβάστηκε 181 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.