Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 18:07

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ενημερώνουμε ότι από 2 Μαΐου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Σχολείου Μεσολογγίου, η οποία αφορά τους μαθητές που θα αποφοιτήσουν φέτος από την ΣΤ΄Δημοτικού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου την αίτηση και τα σχετικά συνημμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 31 Μαΐου 2023.

Tα απαραίτητα δικαιολογητικά, το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου καθώς και την εξεταστέα ύλη στην ιστοσελίδα του σχολείου https://gym-kall-mesol-new.ait.sch.gr/

Στα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ λειτουργούν τρεις κατευθύνσεις:

1. Εικαστικών Τεχνών
2. Θεάτρου-Κινηματογράφου
3. Χορού.

Είναι ένα καινούργιο σχετικά σχολείο με ιδιαίτερη κουλτούρα και μεγάλο ενδιαφέρον. Δίνει την δυνατότητα στα παιδιά που φοιτούν να ασχοληθούν και με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα επαγγέλματα. Ανοίγει άλλους ορίζοντες σε παιδιά με ταλέντο και αγάπη για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Είναι καιρός για δράση και για συνεργασία. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε το σχολείο μας ζωντανό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.