Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 18:56

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Διονύσης Τσιρόγλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Διονύσης Τσιρόγλου, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Ζώντας  σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, με τις απαιτήσεις όλων μας, για ένα υψηλότερο επίπεδο διαβιωσης και ένα  μέλλον με ευκαιρίες για όλους, να αυξάνονται, πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστούμε με στόχο το καλύτερο για τον τόπο που ζούμε. Έναν τόπο που με σωστή διαχείριση, προγραμμα και όραμα  μπορεί να αναπτυχθεί και να προοδεύσει,αποτελώντας το επίκεντρο σε αρκετούς τομείς.

Έχοντας υπηρετήσει τόσα χρόνια πίστα τον Εθελοντισμό έχω μάθει να είμαι πάντα παρών,στην πρώτη γραμμή και να μην διστάζω ,να διεκδικώ,να προσπαθώ και να προσφέρω.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ και πάλι με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, έναν άξιο άνθρωπο και έναν διαχρονικό φίλο. Πιστεύω οτι οι γνώσεις, η εντιμότητα και το πείσμα του θα φέρουν την πρόοδο  και την εξωστρέφεια στον τόπο μας, όπως ήδη έχει αποδείξει.»

Διαβάστηκε 186 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.