Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:08 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 19:08

Γιώργος Λαγούδης: «Στηρίζω την επανεκλογή Λύρου για να συνεχιστεί το νοικοκύρεμα και η εξυγίανση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Λαγούδη 

Γιώργος Λαγούδης: «Στηρίζω την επανεκλογή Λύρου για να συνεχιστεί το νοικοκύρεμα και η εξυγίανση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Πέρασαν σχεδόν τριάμιση χρόνια από την συμμετοχή μου στη Δημοτική μας Αρχή, αφού στις εκλογές του Μαΐου του 2019 με τιμήσατε με την εμπιστοσύνης σας και την ψήφο σας και σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που  μου δώσατε να προσφέρω στο τόπο μου.

 Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος στο διάστημα αυτό με τίμησε και με επέλεξε τοποθετώντας με σε θέσεις ευθύνης, από τις οποίες προσπάθησα να συνεισφέρω στην υποστήριξη και στην προώθηση των  σχεδιασμών  της Δημοτικής αρχής για το συμφέρον του Δήμου μας.

Αυτά τα χρόνια εργάστηκα χωρίς πολλά,  μεγάλα και  ωραία λόγια, αλλά με αλήθειες και πράξεις.

Τα εμπόδια υπήρξαν πολλά, όπως  και οι δυσκολίες, ποτέ όμως δεν υποχωρήσαμε και δεν εγκαταλείψαμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Δήμος μας μετά από χρόνια κακοδιαχείρισης, χάρη στον Κώστα Λύρο και τη Δημοτική μας Αρχή μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, νοικοκυρεύεται και πετυχαίνει  την εξυγίανση και την απαλλαγή από χρόνιες παθογένειες που συνιστούν ασήκωτα βαρίδια για το Δήμο μας.

 Ρεαλιστικά χωρίς παροχολογίες και εφήμερες εντυπώσεις, δημιουργούμε τις υποδομές για έναν βιώσιμο και υγιή δήμο για όλους μας. Ένα δήμο ελκυστικό σε επισκέπτες και επενδύσεις, που προοδεύει και εκσυγχρονίζεται. Αυτή ήταν και παραμένει η αποστολή μας.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι για εμένα μεγάλη ευθύνη που αφενός με χαροποιεί, αφετέρου όμως με βαραίνει με ευθύνες που συνειδητά επιθυμώ και θα επιδιώξω με την υποψηφιότητα μου να υπηρετήσω, για άλλη μια φορά, με την δική σας εντολή και θέληση.

Συνειδητά, παραμένω σταθερά   στο πλευρό του Κώστα Λύρου, ενός ανθρώπου που όλο το διάστημα της συνεργασίας μας απεδείχθη ένας εργατικός, μεθοδικός και φιλοπρόοδος άνθρωπος με σαφείς στοχεύσεις και επιδιώξεις, όραμα και ισχυρή θέληση.

Έχω μάλιστα τεθεί  επικεφαλής του εκλογικού μας αγώνα, ο οποίος θα πρέπει  και θα είναι  νικηφόρος , για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας ψηλά!»

Διαβάστηκε 185 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.