Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  8:37 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 23:33

Με απόφαση Κατρούγκαλου νωρίτερα η πίστωση στην Κάρτα Σίτισης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση Κατρούγκαλου νωρίτερα η πίστωση στην Κάρτα Σίτισης. Οι αποφάσεις αλλαγών στην ημερομηνία πίστωσης των χρημάτων σε 148.000 δικαιούχους για την κάρτα σίτισης δεν έχουν τέλος αφού, αν και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου είχε υπογράψει απόφαση για πίστωση το απόγευμα της Δευτέρας τελικά ο υπουργός Εργασίας αναιρεί την ημερομηνία πίστωσης και θα γίνει τελικά την Παρασκευή το απόγευμα 22/7 Ειδικότερα με νέα απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου οι δικαιούχοι της Κάρτας Σίτισης θα δουν τα χρήματα πιστωμένα στις 22/7 ημέρα Παρασκευή από το απόγευμα και όχι την Δευτέρα 25/7.

Ειδικότερα όπως είθισται αν και οι αποφάσεις του υπουργείου μιλούν για πίστωση στους δικαιούχους μια συγκεκριμένη ημερομηνία η πίστωση γίνεται την προηγούμενη εργάσιμη απο τις απογευματινές ώρες. Κάτι που διαπιστώνουν άλλωστε όλοι οι δικαιούχοι αφού εμφανίζεται η πληρωμή σε όσους διατηρούν web-banking της τράπεζας για τους λογαριασμούς. Έτσι σύμφωνα με την απόφαση τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα απο την Παρασκευή το απόγευμα σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η απόφαση

arta36

www.dikaiologitika.gr

 

Διαβάστηκε 1862 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News