Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  7:11 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 15:16

Αγρίνιο: Δωρεά βιβλίων προς το Γυμνάσιο Καλυβίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δωρεά βιβλίων και εγκυκλοπαιδειών για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Καλυβίων Αγρινίου, έγινε αυτές τις μέρες από τον εκπαιδευτικό, Γιώργο Αν. Πανταζόπουλο, ο οποίος τα παρέδωσε προκειμένου να είναι στη διάθεση, των εκπαιδευτικών και των μαθητών του χωριού μας, για μελέτη και μαθησιακή έρευνα.

Τη συγκεκριμένη δωρεά αποδέχτηκε με χαρά ο Γυμνασιάρχης κ. Ευστάθιος Πίτσας, ενώ την παραλαβή των 20 τόμων της εγκυκλοπαίδειας «Δομή» και της τετράτομης έκδοσης «Ζήστε υγιεινά» έκαναν η κα Μήτση Καραπάνου, Καθηγήτρια Γαλλικών και η κα Αθανασία Παπαπαναγιώτου, Καθηγήτρια Φιλόλογος, οι οποίες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για αυτή την προσφορά προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Καλυβίων που οργανώθηκε πριν 5 χρόνια από τον νυν Γυμνασιάρχη κ. Ε.Πίτσα και οι προθήκες της κατασκευάστηκαν από τον πρώην καθηγητή Ηλ. Γουργολίτσα, διαθέτει πλήθος βιβλίων, φιλολογικών, επιστημονικών και γενικών γνώσεων, ενώ θα λέγαμε ότι, λειτουργεί ως ένα μοναδικό “όχημα” μάθησης, ψυχαγωγίας και προσωπικής προόδου, μέσα από την οποία προωθείται η τόσο αναγκαία υπόθεση της παιδείας και του πολιτισμού, που παραγνωρίζονται στις μέρες μας όσο ποτέ άλλοτε…

Πηγή/Φωτογραφίες: kalyvia.gr

Διαβάστηκε 235 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.