Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 09:10

Ευχαριστήριο για την έγκριση και υλοποίηση εργασιών βαψίματος του Γυμνασίου Νεοχωρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής  κ. Φώτης Σκληρός,  ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε  να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε.  (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)  κ. Τίμο Κατσίπο για την  άμεση έγκριση και υλοποίηση εργασιών βαψίματος επιπροσθέτως των ήδη εγκεκριμένων και υλοποιούμενων εργασιών αναβάθμισης των κτιριακών  υποδομών  του σχολείου μας. 

Η άψογη συνεργασία  μας με την ΚΤΥΠ Α.Ε.  ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα στις 13-3-2020   υποβάλαμε αίτηση στην ΚτΥπ Α.Ε. για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.
Στις   30-4-2020   κλιμάκιο μηχανικών της ΚτΥπ Α.Ε. επισκέφθηκε το σχολείο μας και μετά από πολύωρη και αναλυτική αυτοψία κατέγραψε τις ανάγκες  της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.
Στις 15-7- 2020 παραλάβαμε από την ΚτΥπ Α.Ε.  σημαντική ποσότητα υλικοτεχνικού εξοπλισμού ικανού να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του  σχολείου μας. 
Στις 6-9-2021 η ΚτΥπ Α.Ε.  ενέκρινε το ποσό των 138.276,12 ευρώ για έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.

Έχουμε ζητήσει επίσης από  την ΚΤΥΠ Α.Ε.:
Την κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων σε χώρο που υπάρχει στο σχολικό μας συγκρότημα και που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολικού μας συγκροτήματος αλλά και ολόκληρου του πρώην Δήμου Οινιαδών.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Νίκο Παπαγεωργίου και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την συνδρομή τους. 

Διαβάστηκε 224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.