Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 19:02

Χρυσό μετάλλιο για τον Πάνδαρο ΙΙ Αγρινίου στον πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντική διάκριση για το σωματείο τοξοβολίας Πάνδαρος ΙΙ Αγρινίου αφού κατέκτησε την πρώτη θέση σε πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 14/5/23 η ομαδα του Πανδαρου ll μετέβη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών και όλοι οι αθλητές ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, ώσπου ο αθλητής Κωνσταντίνος Βύσιος απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του ολυμπιακού τόξου.

Την απονομή πραγματοποίησε ο αρχηγός της ομάδας Λάμπρος Φαρμάκης.

Τα μέλη της ομάδας υπογράμμισαν τη σημασία της ανάδειξης του αθλήματος της τοξοβολίας στην περιοχή του Αγρινίου καθώς το συγκεκριμένο άθλημα πρεσβεύει το ολυμπιακό αθλητικό ιδεώδες, αναδεικνύει το τρίπτυχο πνεύμα-σώμα-τεχνική και συμβάλει στην ψυχική εκτόνωση του αθλητή.

Το σωματείο στην προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος στην πόλη μας πραγματοποιεί προπονήσεις στο τσιμεντένιο κτήριο καπναποθηκών Παπαστράτου (πλατεία Σιντριβάνι).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.