Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 10:13

Επίσκεψη του Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή Σπύρου Κίντζιου στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος ξενάγησε τον Πρύτανη κ. Κίντζιο στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Κίντζιος δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.

Παράλληλα οι δύο ακαδημαϊκοί συζήτησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, η οποία έχει ήδη εδραιωθεί με την προσφορά του Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Καλλιέργειες υπό Κάλυψη – Υδροπονία» και την ανάπτυξη νέων ακαδημαϊκών δράσεων.

Φωτογραφία: (από αριστερά) Ο  Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Σπύρος Κίντζιος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

Διαβάστηκε 140 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.