Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:08

Μουσική Εκδήλωση σε πεζόδρομο του Αγρινίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια όμορφη μουσική εκδήλωση στο κέντρο του Αγρινίου.

Έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 15/5 στο νέο Πεζόδρομο Σαλάκου, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, και συνδιοργανώθηκε από τον Ξενώνα  Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσικό δρώμενο με τον τραγουδοποιό Παύλο Μπερμπερίδη και το μουσικό του σχήμα.

«Μέσω της δράσης τιμώνται όλες οι μητέρες, εκείνες που υπομένουν την ενδοοικογενειακή βία, οι γυναίκες –μητέρες, θύματα γυναικοκτονιών αλλά κι αυτές που «σπάζοντας» τη σιωπή τους αγκάλιασαν τα παιδιά τους και προχώρησαν σε μια νέα ζωή μακριά από το κακοποιητικό περιβάλλον», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό που αφορά το έργο του Ξενώνα και πληροφορίες για τη λειτουργία του.

«Ας τιμήσουμε, λοιπόν, με την ενεργή συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση τη γυναίκα- μητέρα, την ηρωίδα που είναι πάντα δίπλα μας για να μας στηρίζει στα δύσκολα της καθημερινότητάς μας!», το μήνυμα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.