Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:01

Γ.Ε. Αγρινίου: Συνεχίζει με Μιχάλη Σταμουλάκη στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.), ανακοίνωσε πως ανανεώνει την συνεργασία της με τον Μιχάλη Σταμουλάκη , ο οποίος για  δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ

Η ανακοίνωση στη σελίδα στο facebook έχει ως εξής:

Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σταμουλάκη που για δεύτερη χρονιά θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.
Ο Μιχάλης μετά απο 18 χρόνια σαν αθλητής της πρώτης ομάδας και τα τελευταία 8 σαν αρχηγός της, ανέλαβε την ομάδα την σεζόν που μας πέρασε για πρώτη φορά και πραγματοποίησε μια καταπληκτική πορεία τερματίζοντας στην 3η θέση έχοντας ένα πολυ νεανικό ρόστερ με 4 έμπειρους παίκτες και 12 παιδιά απο τις ακαδημίες μας, σε ένα πολυ δύσκολο πρωτάθλημα με τις 5 απο τις 10 ομάδες να υποβιβάζονται.

Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες και την νέα σεζόν με την ομάδα μας, στο ενιαίο πλέον πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 277 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.