Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:58 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 18:35

Ο Σπήλιος Λιβανός στην τηλεόραση του ALPHA μιλά για τον Φρέντυ Μπελέρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του Alpha για τη φυλάκιση του εκλεγέντος, πλέον, Δημάρχου Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρη από την αλβανική κυβέρνηση.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη 

  • Συγκινήθηκα πολύ ακούγοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους να πανηγυρίζουν ξέφρενα για την εκλογή του Φρέντυ Μπελέρη. Και συγκινήθηκα γιατί όπως ξέρετε κατάγομαι από το Μεσολόγγι, που είναι η πόλη- σύμβολο της ελευθερίας!
     
  • Σεβασμό στους γονείς του Φρέντυ Μπελέρη. Ακούσαμε τη μητέρα του που ευχαρίστησε τον Ράμα γιατί φυλάκισε τον γιό της και σήμερα εξελέγη δήμαρχος της Χειμάρας.
     
  • Εδώ έχουμε ομογενείς, ανθρώπους πολύ καλά ενημερωμένους, από τους οποίους ο Αλβανός πρωθυπουργός πάει να «φάει» τις περιουσίες τους για προσωπικά συμφέροντα. Αν δεν είναι παγκόσμιο γεγονός το ότι έχουμε έναν άνθρωπο στη φυλακή, ο οποίος έχει εκλεγεί δήμαρχος, τότε ποιο είναι; 
     
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τη Χειμάρα. Και με τον Πύρο Δήμα στο πλευρό του, έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης της ομογένειας. Και χθες, όμως, από το Λαύριο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η χώρα μας  δεν θα αφήσει τους Έλληνες της Αλβανίας μόνους τους και ότι η Αλβανία θα έχει σαφείς συνέπειες στις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά και στην πορεία της γείτονος προς την Ενωμένη Ευρώπη. 
     
  • Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε να καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου με αυτόν τον τρόπο. Αυτό, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Θα υπάρξουν συνέπειες. 
     
  • Κουράγιο στη σύζυγο του Φρέντη Μπελέρη. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Είναι ένας δικός μας άνθρωπος ο νέος δήμαρχος της Χειμάρας. 
     
  • Διάβασα πριν από λίγο τη δήλωση που έκανε ο νέος δήμαρχος μέσα από τη φυλακή. Θέλησε να αγκαλιάσει το σύνολο των πολιτών της Χειμάρας, ακόμα και αυτούς που δεν τον ψήφισε. Αν και φυλακισμένος, έχει μεγαλείο. 
     
  • Πιστεύω ότι θα λήξει σύντομα αυτή η περιπέτεια και η αλβανική ηγεσία θα σεβαστεί το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Διαβάστηκε 291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 18:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/