Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:37 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 13:30

Εκδήλωση για την "Γιορτή της Μητέρας" από το Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πολύ δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων Αγρινίου "Η Δήμητρα" οργάνωσε μια εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας "Γιορτής της Μητέρας".

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαίρη Ζαπαντιώτη-Στρατοπούλου δήλωσε: "Μητέρα, μάνα, μαμά, τρείς λέξεις, πολλές ιδιότητες. Μια μοναδική έννοια, ανιδιοτελής αγάπη, φροντίδα, κατανόηση, τρυφερότητα, ζωή, στις δυσκολίες, την αρρώστια, την χαρά, κλαίει, χαίρεται, χαμογελάει, τα μάτια της είναι στραμμένα πάνω στα παιδιά της. Τι άλλο να πείς, αγάπη άνευ όρων. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες, όχι μόνο αυτές που γεννάνε αλλά κ αυτές που μεγαλώνουν.

Ευχαριστώ πολύ τον κ Σταύρο Λαϊνά επιχειρηματία και το φούρνο του κ Αναγνωστόπουλου. Επίσης ευχαριστώ όλες τις κυρίες για την προσέλευση γιατί απλά δίχως την παρουσία τους δεν θα υπήρχε Σύλλογος,

και του χρόνου με υγεία.

image 04

image 02

image 01

image 03

image 05

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

image 12

image 15

image 16

image 17

 

 

Διαβάστηκε 568 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 15:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.