Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:40 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 13:49

ΕΑΠ: Βράβευση του 1ου Πανελληνίου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας – «Θεματική Ενότητα ΠΔΕ02: Διδακτική Οικονομικών, Διοίκησης και Εκπαιδευτική Αξιολόγηση», πραγματοποίησε τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2022-2023 με θέμα: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ».

Από τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, προκύπτει ότι από το σύνολο των ογδόντα (80) Γυμνασίων που συμμετείχαν τελικά στο διαγωνιστικό μέρος του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-2023, βραβεύτηκαν μαθήτριες/ές από συνολικά πενήντα έξι (56) Γυμνάσια.

Η βράβευση έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, κατά την οποία, συμμετείχαν οι βραβευμένοι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους.

Διαβάστηκε 210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.