Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 10:12

Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Παναιτωλικός, «κλείνει» με την Admiral

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα εταιρεία θα ντύνει τον Παναιτωλικό από τη σεζόν 2023-24, καθότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Admiral.

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την ιταλική GIVOVA ο Παναιτωλικός αλλάζει εταιρεία ένδυσης. Αυτή, όπως όλα δείχνουν θα είναι η αγγλική Admiral, η οποία και θα αναλάβει το σχεδιασμό των εμφανίσεων για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού «έτρεξαν» τις επαφές το προηγούμενο διάστημα και όλα δείχνουν ότι το deal θα προχωρήσει.

Πρόκειται για το brand που κυριάρχησε στο αγγλικό ποδοσφαιρικό στερέωμα τις δεκαετίες του 1970 και 1980. Έντυσε τότε μεταξύ άλλων την Εθνική Αγγλίας, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Γουέστ Χαμ, την Λίντς, την Έβερτον, την Τότεναμ και δεκάδες ομάδες ανά την υφήλιο.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία από το Λέστερ διάγει ανοδική τροχιά, κάνοντας ξανά δυναμικό «μπάσιμο» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην Ελλάδα το σήμα της διαχειρίζεται η Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών με 134 καταστήματα Admiral πανελλαδικά. Στη χώρα μας αναπτύσσει και το σήμα της Robe Di Kappa.

Στο Αγρίνιο η Admiral διατηρεί δύο καταστήματα. Οι εμφανίσεις του Παναιτωλικού και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα σε αυτά όσο και στη μπουτίκ του. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.