Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 11:43

Αγρίνιο: Γιορτή του Αθλητισμού οι 2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τεράστια επιτυχία είχαν οι 2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου  «Τρέχω και Χαμογελώ για Καλό Σκοπό» που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Αγρινίου με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου. Περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές από συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας , των Ιονίων νήσων και της Ηπείρου πλημμύρησαν το ΔΑΚ Αγρινίου, τρέχοντας για καλό σκοπό αφού οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη Φλόγα (σωματείο για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του συλλόγου για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και οι χορηγοί , που με την ευγενική τους προσφορά συνέδραμαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου , οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης και κ. Βασίλης Φωτάκης.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που γέμισε την εξέδρα του σταδίου και χειροκρότησε τα παιδιά. Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Αγρινίου , κ. Πάνος Καψάλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την καταπληκτική επιτυχία που είχαν οι αγώνες δηλώνοντας ότι βασικότερος σκοπός είναι να μπορέσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να βελτιώσουν  όχι μόνο τις σωματικές τους ικανότητες αλλά και να αναπτύξουν κοινωνικές αρετές και αξίες.

RUN AND SMILE 2023 1

RUN AND SMILE 2023 2

 RUN AND SMILE 2023 3

 

Διαβάστηκε 264 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 11:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.