Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Μαϊος 2023 12:37

Εκτός από το Αγρίνιο για τον τελικό του Κυπέλλου στο “κάδρο” και πάλι η Κύπρος – Τη Δευτέρα η απόφαση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προς… Κύπρο οδεύει και πάλι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet!

Η ΕΠΟ, προκειμένου να μην παραβιαστεί αναγκαστικά η προκήρυξη, χτύπησε ξανά την πόρτα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νησί!

Η διαφορά αυτήν τη φορά είναι ότι η συζήτηση γίνεται για ματς κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι η κυπριακή αστυνομία απάντησε αρνητικά στις 12 Απριλίου στο να διεξαχθεί ο τελικός στο ΓΣΠ, αλλά με οπαδούς των δύο ομάδων. Ενδεχομένως, δηλαδή, τώρα η στάση της να είναι διαφορετική.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Αγρινίου και της έδρας του Παναιτωλικού, που φαινόταν να κερδίζει έδαφος σε σχέση με άλλα γήπεδα, περνά αυτήν τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα, με την ΕΠΟ να αναζητά ξανά τη λύση εκτός Ελλάδας.

Και όπως προαναφέραμε, αυτή η τελευταία προσπάθεια γίνεται, προκειμένου να μην παραβιαστεί η προκήρυξη, που αναφέρει ότι ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην Εκτελεστική της Δευτέρας, στις 16:00…

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.