Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:51 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 22:39

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που αρμοζει»

Απογοητευμένος ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα του Παναιτωλικού στο Περιστέρι, υπογράμμισε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Απέδωσε μάλιστα την εικόνα από τα Χριστούγεννα και μετά στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τις λίγες επιλογές στο ρόστερ και στο γεγονός ότι Κορνέλιους και Φλόρες που έφυγαν ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ.

Όσα τόνισε:

«Αν ο Καρέλης έκανε το γκολ στο δοκάρι, θα ήταν αλλιώς. Ήταν σε καλή στιγμή, πατάγαμε καλύτερα. Πληρώνουμε την ατυχία μας. Δεν τελειώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε στα Play Outs. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που αρμόζει. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα γίνουν οι εισηγήσεις μετά το τέλος και η διοίκηση θα αποφασίσει.

Ο δεύτερος γύρος δεν ήταν καλός. Έφυγαν δύο παίκτες, Κορνέλιους και Φλόρες που δεν αντικαταστάθηκαν. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς διαφορετικούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αλλάξαμε δίδυμο στα μπακ, είχαμε πολλούς τραυματισμούς, λίγες επιλογές. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση με τον ΟΦΗ, το χρωστάμε στους φιλάθλους μας».

Κόλμαν: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση και αξίζαμε τη νίκη»

Ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και τη νίκη του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού παρότι είναι αδιάφορος βαθμολογικά και ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και τον τρόπο που κοιτάει αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του.

«Σήμερα τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, όπως απέναντι στον ΟΦΗ, στα Γιάννενα, στον Ιωνικό, αφήνω στην άκρη το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Νομίζω ότι στο τουρνουά των play out μόνο στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λαμία δεν είχαμε την απόδοση που θα ήθελα. Σήμερα ειδικά είχαμε πολύ καλή απόδοση και αξίζαμε τη νίκη».

Τι κρατάει εκτός από το τρίποντο και την καλή απόδοση: «Το θετικό που κρατάω απόψε και συνολικά σε αυτή την διάρκεια των play out είναι η νοοτροπία του νικητή και του μαχητή που δείχνουμε γιατί είναι δύσκολο το τουρνουά των play out. Θυμηθείτε πέρσι, είμασταν πολύ χαμηλά και έπρεπε να δώσουμε μάχη για την παραμονή μας στην κατηγορία και ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία. Φέτος μπήκαμε πρώτοι στα play out αλλά με την απογοήτευση ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off και αυτό ήταν δύσκολο. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω να κρατήσουμε του μαχητή.

Στο πρώτο μισό της σεζόν ήμασταν στις ομάδες των play off, για κάποιες λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να μπούμε στον στόχο που είχαμε θέση. Πάνω απ’ όλα όμως για μένα ο στόχος ήταν να βελτιωθούμε, να είμαστε καλύτεροι από πέρσι και αυτό το έχουμε πετύχει».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.