Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 10:41

Οι 2οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου “Run and Smile” στο Αγρίνιο – Παιδιά από 6 πόλεις τρέχουν για καλό σκοπό (Σαβ 6/5/2023 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα   στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου,  ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος  Αγρινίου διοργανώνει τους 2ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου "Run and Smile" - Τρέχω και Χαμογελώ για Καλό Σκοπό σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και την πολύτιμη χορηγία ανθρώπων που αγαπάνε τον αθλητισμό και τα παιδιά!!!

Περίπου 500 μικροί αθλητές και αθλήτριες ακαδημιών από την πόλη του Αγρινίου, την Πάτρα, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο, την Ηγουμενίτσα και τη Λευκάδα αναμένεται να τιμήσουν με τη παρουσία τους τη διοργάνωση και τον σπουδαίο σκοπό των αγώνων οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στα παιδιά με καρκίνο και στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών!!!

Έναρξη αγώνων 5.30 μμ.

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.