Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 18:08

Αποφάσισε Αγρίνιο η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για τον τελικό του Κυπέλλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γήπεδο του Παναιτωλικού “ψήφισε” σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για τον τελικό του Κυπέλλου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαφωνεί καθώς «παραβιάζεται η προκήρυξη».

Την Παρασκευή (5/5) συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε τη διεξαγωγή του στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Νωρίτερα άλλωστε είχε υπάρξει η επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον Φώτη Κωστούλα, όπως αναφέραμε στο SDNA, με την οποία ζήτησε επίσημα το γήπεδο της ομάδας για να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να εμφανίζεται θετικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων υπήρξε διαφωνία από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς “παραβιάζεται η προκήρυξη του Κυπέλλου”.

Να αναφέρουμε τέλος ότι όπως αναφέρουν πηγές του Αγρινίου, υπάρχει για την ώρα αρνητική στάση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός.

sdna.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.