Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 00:55

Κωστούλας: «Θέλουμε τον τελικό στο Αγρίνιο- Για την ώρα δεν θα με χάσετε από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και την πιθανότητα να διεξαχθεί αυτός στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όταν μας ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος, εμείς είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αν συμφωνήσουν οι ομάδες και έχουν αυτές τις ευθύνες των οπαδών τους. Εμείς προτείναμε το παιχνίδι να γίνει με 1.000 οπαδούς από κάθε ομάδα. Το πρόβλημα είναι οι εξέδερες, γιατί η μια είναι πιο στενή από την άλλη, αλλά θα τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες αν θέλουν. Φυσικά, προέχει και το ζήτημα της αστυνομίας, αν ενισχυθεί η τοπική αστυνομία πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Για το αν ο δήμαρχος του Αγρινίου μπορεί να ασκήσει βέτο στην διεξαγωγή του τελικού στην πόλη του:

«Αν αρχίσουν και οι δήμαρχοι να μας λένε ποιους θα βάλουμε μέσα στο γήπεδό μας και ποιους όχι, αυτό δεν έχει βάση. Εμείς τι ρόλο παίζουμε… δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό των δημάρχων. Είναι θέμα ΠΑΕ, εμείς αποφασίζουμε για το γήπεδό μας. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της ΕΠΟ και της πολιτείας. Εμείς, δεν είχαμε όμως καμία επαφή με Σαββίδη, Μελισσανίδη, ή ΕΠΟ. Εμείς απλά απαντήσαμε θετικά σε ερώτηση που μας έγινε από δημοσιογράφο. Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και εμείς το νοικιάζουμε και πληρώνουμε κάθε χρόνο. Ο ερασιτέχνης δεν θα είχε ποτέ αντίρρηση να γίνει εδώ ο τελικός κυπέλλου».

Για το αν τελικά ο ίδιος αποχωρήσει από την διοίκηση του Παναιτωλικού:

«Για την ώρα δεν θα με χάσετε από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λείπουν πράγματα από την συμφωνία με τους αγοραστές. Πάνω από 4 εβδομάδες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, οπότε νιώθω πως τελειώνει αυτή η υπόθεση εδώ. Είχα αποφασίσει να την δώσω την ομάδα, δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου. Εμείς έχουμε ήδη σηκώσει τα μανίκια και θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας».

inpaok.com

Διαβάστηκε 224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.