Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 21:21

Εκπρόσωποι των Σωματείων ταξί από την Αιτωλοακαρνανία στον Περιφερειάρχη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκπρόσωποι των Σωματείων ταξί από την Αιτωλοακαρνανία επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, με το οποίο μίλησαν για φλέγοντα ζητήματα του κλάδου που άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Φαρμάκη, όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, η οποία έχει ως εξής: 

“Συνάντηση είχε το Σωματείο του Ράδιο Ταξί Αγρινίου, καθώς και τα Σωματεία των Ταξί του νομού Αιτωλοακαρνανίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για θέματα που αφορούν τον κλάδο, καθώς και για θέματα ανάπτυξης του νομού.

Συγκεκριμένα μίλησαν για τη γνωμοδοτική επιτροπή η οποία εξετάζει τον νέο αριθμό αδειών ταξί, την μετατροπή της ειδικής μίσθωσης των συμβατικών ταξί όπου υπάρχει ανάγκη, ενώ η συζήτηση περιήλθε από τους εκπροσώπους του Ραδιοταξί Αγρινίου στα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου, στη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με το Αγρίνιο, την ανάπτυξη της λίμνης Τριχωνίδας και την επιχειρηματικότητα στο Αγρίνιο”.

Ο εκπρόσωπος του εκάστοτε σωματείου από την Αιτωλοακαρνανία έθεσε τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο του στην περιοχή του με σκοπό να βρεθεί μια φόρμουλα διαλόγου και επίλυσης των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου στην Αιτωλοακαρνανία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 424 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.