Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  2:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 18:32

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου προς την Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής  κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε  να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας προς την Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου και ιδιαίτερα προς την κα Βέλλιου Φωτεινή (Κοινωνική Λειτουργό) και την κα Κωσταρέλου Σωτηρία (Επισκέπτρια Υγείας) για την υλοποίηση, στο σχολείο μας, του προγράμματος: «Εκφοβισμός στον φυσικό και διαδικτυακό χώρο».

Η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι ενταγμένη στους θεματικούς άξονες:  «Δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας για την προαγωγή  ψυχικής υγείας παιδιού και εφήβου». 

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας η οποία ενέκρινε  την ανάπτυξη δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας και της αντίστοιχης έγκρισης της υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το  Υπουργείο Παιδείας. 

Διαβάστηκε 187 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.