Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:55 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 20:19

Παναιτωλικός: Φινάλε με νίκες για Κ19 και Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδανικό τελείωμα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα υποδομων έδωσε η Κ19, επικρατώντας 3-2 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Στο 31’ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Μορφάκη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρήκε σε σώματα παικτών του Παναιτωλικού για το 1-1 με αυτογκόλ, στο 56’.

Τα «καναρίνια» δεν πτοήθηκαν παρόλα αυτά. Με παλικαρίσιο γκολ του Καβαλλάρη στο 69’ πήραν ξανά προβάδισμα 2-1. Ο ίδιος σε υποδειγματική αντεπίθεση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο 86’ έκανε το τελικό 3-1. Οι Κρητικοί μείωσαν σε 3-2 στις καθυστερήσεις.

Με τη νίκη αυτή ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 7η θέση.

Φινάλε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με νίκη και για την Κ17, που επικράτησε του Άρη με 2-1, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα.

Τα παιδιά του Δημήτρη Θεοδοσίου παρά τις πολλές απουσίες δεν έδειξαν διάθεση για… παιχνίδια. Με εξαιρετική εικόνα πήραν το προβάδισμα με 2-0, σκοράροντας στο 56′ και στο 62′ με τον Κακιώνη.

Ο ίδιος έχασε και πέναλτι στο 70′, το οποίο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι στο 85′. Στο 88′ ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσιριμώκος. Στα 7′ των καθυστερήσεων ο Τίτορμος άντεξε και πανηγύρισε τη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Σαββίδης, Καπνιάρης, Μόκκας, Κεχαγιάς, Σαλαγιάννης (66 Παυλίδης), Γιωτόπουλος (89′ Πιστικός), Κακιώνης (78′ Πρωτόγερος), Ελέζι (66′ Τσιριμώκος), Μπελλάλης (78 Δρακόπουλος)

Κωνσταντίνος Ρίγκος

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.