Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:04 μμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 20:02

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo συλλόγων για την αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ Βλάχου-Τριανταφυλλακη Αναστασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo συλλόγων που έγινε στην Σόφια της Βουλγαρίας με συμμετοχή 1500 αθλητών από όλο τον κόσμο με την συμμετοχή των κορυφαίων συλλόγων. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ  συμμετείχε με 4 αθλητές όπου κατάφερε να κερδίσει ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των-68 κιλών Νεανίδων με την Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία και μια 5η θέση με τον Κακαρουνα Παναγιωτη στα -78 κιλά Εφήβων. Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα με συμμετοχή αθλητών με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκες και ολυμπιακά μετάλλια.  
 
Η αθλήτρια του συλλόγου ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της και μετά από 3 αγώνες με Γαλλία-Κύπρο- Τουρκία ηττήθηκε στον ημιτελικό με ισοπαλία και απόφαση των κριτών.  Ο Κακαρουνας Παναγιωτης ηττήθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο από τον 5ο παγκόσμιο πρωταθλητή. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιησαν και οι άλλοι δύο αθλητές Κουμουδη Ιφιγένεια και Μπετσικας Μιχάλης χάνοντας οριακά τα παιχνίδια τους. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι δύο αθλήτριες του ΘΗΣΈΑ ΝΈΑΣ ΙΩΝΊΑΣ Φουντουλακη Αικατερίνη και Μπουρικα Κατερινα όπου πραγματοποιησαν πολύ καλές εμφανίσεις.
 
Ο προπονητής του συλλόγου Κακαρελης Νίκος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών μια και η καινούρια ομάδα που ετοιμάζεται δείχνει ότι στο μέλλον θα προταγωνιστει στις μεγάλες διοργανώσεις.  Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε στην μεγάλη αυτή διοργάνωση,αφού είναι και ο μοναδικός σύλλογος με αθλητές εθνικών ομάδων στο Ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo. 
 
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στα τμήματα του συλλόγου και κάθε χρόνο πρωταγωνιστει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.
Διαβάστηκε 896 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.