Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 13:04

Ατάκα «φωτιά» του Αναστασίου για Σιδηρόπουλο και το σχόλιο για το ιδιοκτησιακό: «Δεν κάνει καλό στην ομάδα» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ατάκες «φωτιά» απάντησε σε ερωτήματα για την διαιτησία Σιδηρόπουλου αλλά και για το ιδιοκτησιακό έδωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.

Μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό απάντησε στους δημοσιογράφους για σειρά θεμάτων, όπως η εικόνα της ομάδας, η διαιτησία του Σιδηρόπουλου αλλά και τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, μετά την τοποθέτηση Κωστούλα.

Αρχικά για το αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του:

«Σαν παιχνίδι και σαν θέληση το είχαμε και το δείξαμε. Πραγματικά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα στις αποφάσεις μας. Έχουμε κάνει πέντε πέναλτι σε πέντε ματς. Δύο ο Μλάντεν, δύο ο Μάρτενσον, ένα ο Ανέστης. Οι πιο έμπειροί μας παίκτες. Κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε. Το κλίμα δεν είναι ευχάριστο. Στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου τιμωρηθήκαμε. Το γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου μπορούσε να σου κόψει τα πόδια. Αυτά τα παιδιά έβγαλαν την ομάδα έβδομη στην κανονική διάρκεια. Με τα καλά και τα κακά τους. Δεν μπορεί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Παίζουμε με ομάδες που παίζουν αντιποδόσφαιρο στα Play Outs. Εμείς τουλάχιστον προσπαθούμε να παίξουμε. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο. Δεν κοιτάμε να κλέψουμε, ούτε να κοροϊδέψουμε. Μερικές φορές είμαστε αφελείς σε αυτό το κομμάτι, έχουμε όμως τη συνείδησή μας καθαρή. Προσπαθούμε ότι κάνουμε να το κάνουμε καθαρά και τίμια, με ανοχή όλων των εμπλεκόμενων.

Ήταν μονόδρομος στο ημίχρονο. Να βάλουμε γκολ νωρίς. Θα ήταν παράλογο αν δεν παίρναμε βαθμό βάση την εικόνα. Τα παιδιά προσπαθούν. Το είχα πει μετά το ματς με τον Άρη που κερδίσαμε 3-1. Υπήρχε θετική εικόνα αλλά κάναμε πολλά λάθη. Το λέω, θα συνεχίσω να το λέω. Έχουμε παίκτες με τεχνικά χαρακτηριστικά Α αλλά και πολλά μειονεκτήματα. Εγώ που κάνω προπόνηση καθημερινά μπορώ να κρίνω και να αντιληφθώ τις αδυναμίες του καθενός. Να στελεχώσω την ομάδα για να αποδώσει. Είναι φορές που κάνουμε ανόητα λάθη. Εμείς για να βάλουμε γκολ πρέπει να “ματώσουμε”. Με τις αδυναμίες που έχουμε πολλές φορές, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά είναι δύσκολο να βρεις το σθένος για να το αντιστρέψεις. Όλοι που έπαιξαν έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μη χάσει η ομάδα.

Κρατάμε την προσπάθεια, την εικόνα της ομάδας, πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Θα πρέπει. Αυτοί είμαστε. Σήμερα μας το χρώσταγε. Μένουν δύο παιχνίδια, να κοιτάξουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα. Έχουμε και καλά πράγματα, λείπει διάρκεια και έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι μεγάλο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε οι δημοσιογράφοι. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση».

Για το αν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με το γκολ στο τέλος κι αν η ομάδα θα πάρει ψυχολογία:

«Για εμάς είναι φυσιολογικό. Ο κόσμος θέλει πάντα να κερδίζει. Πρέπει να βλέπουμε όλες τις παραμέτρους. Αν κερδίζαμε 2-0 και ισοφαριζόμασταν στο 97′ πάλι γιούχα θα είχαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει πάντα να κάνει με το πώς γίνονται τα πράγματα. Η ομάδα έχει αρκετά καλά, πρέπει να βελτιώσουμε άλλα. Να γίνουν πράγματα για να πάει η ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Έχει δυνατότητες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ο κόσμος όταν έγινε το 1-2 άρχισε να πιστεύει, έδωσε ώθηση. Ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα. Αφήστε εμένα στην άκρη. Σήμερα είμαι εδώ, αύριο μπορεί να μην είμαι. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται να παίξουν στον Παναιτωλικό έχουν πολλές αδυναμίες. Όταν υπάρχει αποδοκιμασία και γιούχα δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά αυτά έχουν διάθεση και θέληση. Για μένα είναι ευλογία να δουλεύω με αυτούς καθημερινά. Προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι, με τα καλά και τα κακά τους».

Για το αν ο βαθμός εξασφάλισε την παραμονή:

«Νομίζω ότι πλέον θα είναι δύσκολο και στις ισοβαθμίες, από τη στιγμή που τερματίσαμε υψηλότερα στη βαθμολογία έχουμε προβάδισμα».

Για τον Ζοάο Πέδρο και το αν του αντιστοιχούσαν περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη σεζόν:
«Ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του. Στην πορεία το άλλαξε, δούλεψε. Ο Καρέλης έβαζε γκολ, οπότε ήταν δύσκολο. Ο τρόπος που έπαιζαν και έδειχναν στις προπονήσεις έδειχνε ότι ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν. Το τελευταίο διάστημα ο Ζοάο έχει αλλάξει, προσπαθεί και δουλεύει. Ο καλύτερος θα παίζει. Έβαλε δύο γκολ σήμερα. Αν ξεκινήσει το Σάββατο και δεν βάλει, τι θα λέμε; Μας λείπει η διάρκεια. Ένας παίκτης καλός κάνει σε κάθε ματς τα βασικά σωστά. Εμείς έχουμε παίκτες που κάνουν ένα ματς και στα υπόλοιπα τους ψάχνουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα. Ξεκινάει από τον καθέναν, να πιέσει τον εαυτό του».

Για τον Σιδηρόπουλο:

«Είχα καλεσμένο από το εξωτερικό στο γήπεδο. Το πρώτο που με ρώτησε στο τέλος του αγώνα ήταν για το διαιτητή. Του είπα ότι είναι διεθνής και γέλασε. Μου είπε “αυτός”;».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά μετά τη δήλωση Κωστούλα:

«Εγώ θα προσπαθώ να έχω κοντά τους ποδοσφαιριστές, να κάνουν την δουλειά τους, αυτό που πρέπει σε προπόνηση και παιχνίδια. Θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Δεν κάνει καλό στην ομάδα. Αν ανατρέξουμε πέρυσι είχαμε το θέμα Κουτσοσπύρου. Αυτή την ομάδα κάτι την κυνηγάει. Πρέπει αυτό να αλλάξει. Δεν μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Να βάλεις βάσεις να δρομολογήσεις την εξέλιξη».

Κλείνοντας, ερωτώμενος για το αν είναι ικανοποιημένος για την εικόνα στα Play Outs συνολικά, υπογράμμισε ότι μόνο στο ματς με τον Αστέρα η εικόνα δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 204 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.