Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:25 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 22:32

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αγρίνιο: Είμαστε η πλατιά λαϊκή παράταξη (video – εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προερχόμενος από Ναύπακτο και Μεσολόγγι. Στο κέντρο της πόλης τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και στην πλατεία Δημοκρατίας επισκέφτηκε κεντρικά καταστήματα και συνομίλησε με τον κόσμο που του επιφύλαξε πολύ θερμή υποδοχή.

Μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να αναλογιστούν όλοι ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τον πολύ κόσμο, όπως είπε, μήπως αυτοί που τον τσάκισαν στη φορολογία; “Εμείς δώσαμε στήριξη στα νοικοκυριά, ναι, και με τα pass που τα κατακρίνουν αλλά βοήθησαν τα νοικοκυριά”, τόνισε και ζήτησε να κριθούν τα κόμματα και οι πρωθυπουργοί αντικειμενικά και σκληρά. Με χαμηλότερους  φόρους και ρεκόρ ανάπτυξης η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε πλούτο, όπως επεσήμανε, λέγοντας χαρακτηριστικά “Εμείς είμαστε η μεγάλη λαϊκή παράταξη”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι στην τετραετία που πέρασε η κυβέρνησή του δημιούργησε πλούτο με ρεκόρ ανάπτυξης και δραστική μείωση φόρων. Για το Αγρίνιο δήλωσε ότι θέλει να γίνει ακόμη πιο πράσινη και πιο έξυπνη πόλη ενώ η Ιόνια Οδός την επόμενη χρονιά θα έχει ώριμες και έτοιμες τις μελέτες της. Όπως και στο Μεσολόγγι, τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το Διαχρονικό Μουσείο στις Καπναποθήκες Παπαπέτρου το 2027 αλλάζοντας τον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής, προσθέτοντας ότι η αναβάθμιση της Υγείας είναι στα νοσοκομεία είναι προτεραιότητα με επέκταση των προληπτικών εξετάσεων για όλους.

Σχετικά με την ασφάλεια της χώρας ξεκαθάρισε ότι ο φράχτης στον Έβρο θα προχωρήσει εγκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ που αρνείται κάθε πολιτική ασφάλειας. Για τα αγροτικά ζητήματα δήλωσε: “Εξασφαλίσαμε 6 χρόνια με τους ίδιους φόρους, ενθαρρύνουμε την συνεργασία των αγροτών, δημιουργούμε πολιτικές και για άλλους νέους αγρότες με μικρά φωτοβολταϊκά και νέα μείωση φόρων”.

Σχετικά με την τηλεμαχία των αρχηγών είπε ότι θα έχουν την ευκαιρία να τα που όλοι με όλους και “να πέσουν οι μάσκες” , όπως είπε. “Θέλουν πάλι εκείνα που δοκίμασαν το 2015 με τις Δήμητρες και τον κ. Βαρουφάκη, τα ίδια σκέφτονται πάλι. Όμως με ισχυρή την Νέα Δημοκρατία όλα τα σενάρια θα πάνε περίπατο”, είπε προς τους φίλους του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την ομιλία του ως εξής: “Η Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή που κοιτάμε όταν θέλουμε μια μικρογραφία της χώρας. Δεν θα πειραματιστούμε, πρέπει να πάμε μπροστά με γρήγορους ρυθμούς. Έγιναν και λάθη και προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη γι’ αυτά. Είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε σχέδιο για την χώρα και για τις επόμενες γενιές! Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία στον Παναιτωλικό σήμερα!”.

Τον πρωθυπουργό προλόγισε ο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Σακκαρέλης και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 513 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 22:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/

Πολυμέσα