Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 17:23

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Φωτεινή παθαίνει κρίση πανικού, όταν..

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επιστροφή της Μαρίνας αναστατώνει φρικτά την Φωτεινή, στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει. Οι αποκαλύψεις γύρω από τη ζωή της μητέρας της, δε την αφήνουν σε ησυχία. Η ίδια δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Μαρίνα ζει, πως την είδε με τα μάτια της, ενώ την είχε θάψει.

Οι ώρες κυλούν και η Φωτεινή πιέζεται αρκετά. Κανείς δε μπορεί να την καταλάβει πραγματικά. Στο μεταξύ, η Μαρίνα πιέζει τον Χρήστο να επιστρέψει στο Αγρίνιο, αλλά εκείνος είναι κάθετος μαζί της.

Η Φωτεινή αισθάνεται ασφυξία. Το άγχος και ο πανικός την κυριεύουν. Δεν αισθάνεται καθόλου καλά, μέσα της τρέμει για τα χειρότερα. Μια μέρα, όλα γύρω της σκοτεινιάζουν απότομα.

Ξαφνικά, η Φωτεινή δυσκολεύεται να πάρει ανάσα και παραπατάει, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Όλη αυτή η ιστορία την έχει κάνει να αισθάνεται ερείπιο. Αβοήθητη, περνά μία κρίση πανικού και παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της.. Θα τα καταφέρει;

youfly.com

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.