Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:43 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 11:46

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Στόχος η νίκη για την ομάδα του Αγρινίου που έχει 4 νίκες συνολικά απέναντι στους φιλοξενούμενους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε επτά συναντήσεις που είχαν διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Αγρίνιο μέχρι το φετινό πρωτάθλημα δεν υπήρχε ισοπαλία και το 0-0 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήταν η πρώτη μεταξύ τους εκεί.

Με 0-0 ολοκληρώθηκε και η μεταξύ τους αναμέτρηση στην Βοιωτία, οπότε οι δύο αντίπαλοι δεν σκόραραν σε 180 λεπτά φετινών αγώνων τους. Την τελευταία σεζόν που αναμετρήθηκαν ήταν το 2018-19 με τον Παναιτωλικό να επικρατεί 2-1 στην έδρα του και τον Λεβαδειακό με 1-0 στη δική του έδρα.

Στα πέντε από τα ματς έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο αντιπάλους και το δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-0, με τον Παναιτωλικό να έχει δύο με αυτό το σκορ και τον Λεβαδειακό μια. Το 0-0 αυτής της σεζόν ήταν η μοναδική φορά που δεν σημειώθηκε γκολ σε μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό σε όλες τις κατηγορίες. Δηλαδή σε 19 συνολικά παιχνίδια για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-6

slgr.gr

Διαβάστηκε 198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.