Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 18:35

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF: «Στην κορυφή της Ευρώπης με πολύ και σκληρή δουλειά και αισιόδοξοι για το μέλλον της Εθνικής ταε κβον ντό ITF»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF

«Στην κορυφή της Ευρώπης με πολύ και σκληρή δουλειά ΄

και αισιόδοξοι για το μέλλον της Εθνικής ταε κβον ντό ITF»

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ζωγράφου και του Δημήτρη Καγιαμπίνη,

μετά την πρωτιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας

«Η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταε κβον ντό ITF 2023 ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας που κατάφεραν να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, στην οποία κατέκτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την κορυφή την κορυφή».

Ο αρχηγός αποστολής και Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Μιχαήλ Ζωγράφου, συνέχισε:

«Για μια ακόμα φορά φάνηκε η σπουδαία και σκληρή δουλειά που κάνουν τα σωματεία μας και οι προπονητές τους. Παράλληλα όμως οι εμφανίσεις των πιο νέων αθλητών μας μας κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξους για το μέλλον της Εθνικής μας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να συνεχισθεί το ενωτικό αυτό κλίμα και να συνεχισθούν αυτά τα αποτελέσματα».

Η Εθνική μας ομάδα ταε κβον ντό ITF, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Ιεσόλο της Ιταλίας, εκεί όπου ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023. Η Ελλάδα βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης !

Για την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας και Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Καγιαμπίνης:

«Αποδείξαμε και πάλι ότι είμαστε σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις του ταε κβο ντό ITF παγκοσμίως. Όλα λειτούργησαν ιδανικά στην Ιταλία, εκεί όπου οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έδωσαν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας το πόσο καλή δουλειά κάνουν οι προπονητές τους, στα σωματεία τους. Ο τελικός απολογισμός των 47 χρυσών, 30 ασημένιων και 39 χάλκινων μεταλλίων είναι πράγματι εντυπωσιακός». 

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.