Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 17:32

ΦΩΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ - «Σιωπηλή κραυγή» από το ομώνυμο άλμπουμ. Kυκλοφορεί από την Symmetric Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Σιωπηλή κραυγή»

(Δείτε το βίντεο εδώ)


Οι Φωνές Απ’το Λιμάνι, σχηματίστηκαν το 1998. Μέχρι το 2007 έγραψαν έναν μεγάλο αριθμό τραγουδιών που έμελλε να μη βρουν το δρόμο προς το ακροατήριο μίας και η μπάντα διαλύθηκε, παρόλο που τα μέλη τους διατηρούν έως και σήμερα άριστες σχέσεις.

To 2017 ξαναενώθηκαν με παλιά και νέα μέλη και έρχονται σε επαφή με τον Bob Katsionis και άμεσα ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ με αυτές να ολοκληρώνονται τον Φεβρουάριο του 2018. Ο πρώτος δίσκος κυκλοφόρησε στις 18/05/2018 από την Symmetric Records.

Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Σιωπηλή Κραυγή" του συγκροτήματος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από την Symmetric Records, με εννιά κομμάτια που συνδυάζουν από Metal μέχρι Pop επιρροές. Στίχους έχουν γράψει η Θάλεια Αντουλινάκη με 4 από 9 τραγούδια του δίσκου, η Εύη Τσίκνα, ο Νικόλας Σαλίβερος, ο Νότης Σαλίβερος, ο Κώστας Ξυλαρδιστός και τέλος ο Πάνος Μακρής.

Line Up: Πάνος Μακρής φωνή, Δημήτρης Χιώτης μπάσο, Θάνος Σφενδουράκης κιθάρα, Μούχλιας Χρήστος Τύμπανα, Αργύρης Πέλλας Πλήκτρα

Στο δίσκο "Σιωπηλή Κραυγή" συμπεριλαμβάνεται και το ομώνυμο τραγούδι. 


Official links

https://www.facebook.com/Fonesaptolimani

https://www.youtube.com/channel/UC670hkONmfimj6aGYmFHHLA

https://fonesaptolimani.bandcamp.com/album/--2

Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.