Κυριακή, 19η Μαίου 2024  12:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 18:37

Στην Αναπτυξιακή Έκθεση και η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια της Αναπτυξιακής έκθεσης προϊόντων και υπηρεσιών, η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου ( ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ ) συμμετείχε με την έκθεσή της με θέμα :»minimal» . Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Η συμμετοχή μας έγινε μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Λέσχης, όπου κάθε χρόνο συμμετέχει σε διάφορα πολιτιστικά δρόμενα της πόλης μας τα τελευταία χρόνια.

Είμαστε φίλοι της τέχνης της φωτογραφίας και σκοπός μας, εκτός από την αγάπη μας για αυτήν, είναι να αναδείξουμε και να προβάλουμε και τις ομορφιές της πόλης του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής μας.

Οι συναντήσεις και οι προβολές μας πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στα νέα γραφεία μας στην διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 20. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://photoleme.blogspot.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/photoleme και στο τηλ: 6997170992

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή μας στην 1η Αναπτυξιακή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ Καραπάνο Νικόλαο, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ Σκαρμούτσο Αναστάσιο, τον πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο, τον διοργανωτή της έκθεσης κ Μπασέκη Γεώργιο και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στο στήσιμο και μεταφορά της έκθεσης μας.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στα μέλη της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ., που βοήθησαν και παρευρίσκονταν στον περίπτερο της έκθεσης όλες αυτές τις ημέρες αλλά και όλους εσάς που περάσατε και είδατε την έκθεσή μας και συζητήσαμε για την φωτογραφία και την δυναμική της.

 

Διαβάστηκε 925 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.