Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 11:41

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μυρτώ κόβει τις φλέβες της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει», καθώς η Μυρτώ κόβει τις φλέβες της, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η Μυρτώ σε απόγνωση

Η Μυρτώ δεν αντέχει όσα της συμβαίνουν και νιώθοντας απόγνωση, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, οπότε προχωρά σε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της. Ευτυχώς όμως οι γιατροί τη σώζουν πριν να είναι αργά.

Εντωμεταξύ μετά από όσα συμβαίνουν ο Πόντικας της λέει ότι θα είναι πάντα δίπλα της και της προτείνει να την παντρευτεί και να αναγνωρίσει το παιδί. Η Μυρτώ όμως όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» όσο και αν την ανακουφίζει η πρόταση του δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο. Δεν θέλει να κρατήσει το παιδί, γιατί πάντα θα της φέρνει στο μυαλό τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε από τον Μίλτο.


Μια νοσοκόμα μαθαίνοντας τι της συμβαίνει, της λέει ότι υπάρχουν λύσεις και της προτείνει να το ρίξει, λέγοντας της ότι γνωρίζει έναν γιατρό ο οποίος μπορεί να την αναλάβει. Τότε η Μυρτώ της ζητά να τη βοηθήσει.

youfly.com

Διαβάστηκε 467 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.