Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:07 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 11:48

Ο Σπήλιος Λιβανός και το Αναπτυξιακό του Έργο για τα ορεινά χωριά του Ξηρομέρου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δευτέρα του Πάσχα, όταν όλοι βρίσκονταν ακόμη σε ανάπαυλα, ο π. Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, επισκέφθηκε την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, όπου έκανε τον απολογισμό του έργου του για την 4ετή κοινοβουλευτική του θητεία και παράλληλα παρουσίασε το σημαντικό έργο του για τον εκσυγχρονισμό του τοπικού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ, που αφορά σε 350 παραγωγούς, και την χρηματοδότηση του ορεινού αγροτικού δικτύου οδοποιίας που διευκολύνει την διέλευση και επικοινωνία των χωριών Χρυσοβίτσα, Στρογγυλοβούνι, Αγράμπελο.

Τα δύο εμβληματικά αυτά έργα, που ξεκίνηςαν από το αναπτυξιάκό όραμα του Σπήλιου Λιβανού επί των ημερών του στο ΥΠΑΑΤ μετουσιώνονται σταδιακά και με συγκεκριμένο προγραμματισμό σε πράξη.

Οι παραγωγοί και οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας ενημερώθηκαν από τον π. Υπουργό, όχι μόνο για το εκσυγχρονιστικό αυτό έργο του τοπικού αρδευτικού και οδικού δικτύου, αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ και την ανάγκη δημιουργίας συλλογικών σχημάτων για την αντιμετώπιση του διεθνούς και εγχώριου ανταγωνισμού.

Τέλος ο Σπήλιος Λιβανός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον τριπλασιασμό  των κονδυλίων χρηματοδότησης των νέων αγροτών στην περιοχή μας, έργο, όπως τόνισε, ζωτικής σημασίας για την αναζωογόνηση.

 

Διαβάστηκε 223 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 11:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/