Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:07 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 18:14

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» (Πεμ 20/4/2023 11:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρας γνωριμίας με το ποδόσφαιρο» για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» την Πέμπτη 20/4 στις 11:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Ανακοίνωση – Α.Π.Σ. ‘Ενωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφάσισαν για την διοργάνωση «Ημέρας γνωριμίας με το ποδόσφαιρο» στην οποία θα συμμετέχουν τα τμήματα υποδομών (παιδικές ομάδες), τoυ αθλητικού συλλόγου Ενωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου  και των παιδιών του  Χαμόγελου του Παιδιού της δομής Αγρινίου (μικτής και μη – ανάλογα με την διαθεσιμότητα), την Πέμπτη 20/04/2023 και ώρα 11.00 έως 14.00 στο ΔΑΚ ΙΙ Αγρινίου.

Σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» να συμμετέχουν ενεργά σε μια αθλητική διοργάνωση με πραγματικές ομάδες υποδομών και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στο ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πιστοποιημένοι προπονητές και γυμναστές από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και την U.E.F.A. οι οποίοι θα υποδείξουν σε όλα τα παιδιά τις σύγχρονες τεχνικές ποδοσφαίρου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 296 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 18:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.