Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 18:06

Romotow: To πρώτο περιστρεφόμενο τροχόσπιτο που μοιάζει με… USB (φωτό-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γνωρίστε το Romotow T8, ένα μοναδικό τροχόσπιτο που σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρεία W2 της Νέας Ζηλανδίας, και πραγματικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχετε δει μέχρι τώρα.

Είναι επίσης το πιθανότερα πιο ακριβό από οποιοδήποτε άλλο τροχόσπιτο που έχετε δει.

Το Romotow T8 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Χάρη σε ένα αυτόματο υδραυλικό μηχανισμό, το εσωτερικό τμήμα του τροχόσπιτου αναδιπλώνεται κατά 90 μοίρες, δημιουργώντας ένα σχήμα Γ, επεκτείνοντας έτσι το χώρο του πατώματος κατά 70%.

Το τμήμα που αποκαλύπτεται όταν μετακινηθεί το εσωτερικό μέρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βεράντα με σκεπή. Λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα περιστρεφόμενο USB stick, αν και έχει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος.

Υπάρχει επιλογή με δύο κρεβατοκάμαρες για φιλοξενία 4 ατόμων, οι οποίες χωρίζονται από το μπάνιο, ή επιλογή με μία κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, σαλόνι και κουζίνα. Οι τοίχοι, το πάτωμα και η οροφή είναι μονωμένοι και το εξωτερικό περίβλημα είναι από αλουμίνιο.




Από εξοπλισμό προσφέρονται μία επιτοίχια τηλεόραση, κάμερα για όπισθεν, ηχοσύστημα και ένας εξωτερικός προτζέκτορας.

Στην οροφή υπάρχουν ηλιακά πάνελ 395W και μία επεκτάσιμη μπαταρία 200Ah. Η τιμή του ξεκινά από τα $268.000.

pronews.gr

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.