Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 18:39

Σασμός: Αυτός σκοτώνει τον Ευθύμη – Το σκληρό τέλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μόλις ο Παύλος μάθει ότι ο Ευθύμης πυροβόλησε τον Αντώνη -με στόχο του την Μαρίνα- θα τρελαθεί, στη σειρά Σασμός.

Η Αιμιλία, μετά από έρευνες, θα του επιβεβαιώσει ότι ο Φαρμάκης έστησε αυτή την παγίδα θανάτου και ότι κουβαλάει κι άλλα εγκλήματα στις πλάτες του.

Ο Παύλος θα τρελαθεί. Μόλις μάθει την αλήθεια, το μόνο που θα ζητήσει, είναι εκδίκηση. Μία νέα βεντέτα ξεκινά ανάμεσα σε Βρουλάκη και Φαρμάκη, με τους Σταματάκηδες να παίρνουν το μέρος των Βρουλάκηδων.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί, το τέλος του Ευθύμη θα έρθει από τα χέρια του Παύλου, στη σειρά Σασμός. Ο Παύλος θα τον δολοφονήσει εν ψυχρώ και θα τον κάνει να πληρώσει για όλα όσα έκανε στις δύο οικογένειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θάνατος του Ευθύμη θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με αποτέλεσμα να ξεκινούν νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές. Άλλωστε, ο Ευθύμης δεν ήταν μόνο φονιάς, αλλά κουβαλούσε στις πλάτες του φρικτά εγκλήματα, τα οποία θα έρθουν στο φως.

Youfly.com

Διαβάστηκε 549 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.