Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:46

Αήττητος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα KICKBOXING ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σύλλογος με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα KICKBOXING Epirus Challenge με συμμετοχή 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα με 4 αθλητές όπου κατέκτησαν 4 νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί πολλούς πρωταθλητές στο άθλημα του KICKBOXING, όπου στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

Οι αθλητές του συλλόγου αν και καινούργιοι στο άθλημα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους κατάφεραν το απόλυτο με νίκες και χρυσά μετάλλια. Την ομάδα συνόδευσαν οι βοηθοί του συλλόγου Τσακανικας Θωμάς και Τσακανικας Νίκος οπου ειχαν εξαιρετική συνεργασία με τους αθλητές για να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο σύλλογος κατέβασε και 16 αθλητές απο τον ΘΗΣΈΑΣ ΑΡΤΑΣ οπου ειχαν εξαιρετικά αποτελέσματα με προπονητές τους Νίκο και Μιλτο Πάνου. Τα μετάλλια ήταν:

1)Τσακανικας Βαλεντίνος 1η θέση Low kicks (ring)
2)Ψαρουδάκη Μαρία- Ζουμπουλια 1η θέση KL
3) Λάσκαρης Κωνσταντίνος 1η θέση KL
4) Μπικας Ραφαήλ 1η θέση KL

Την αποστολή συνόδευσαν οι γονείς όπως και βοηθός του προπονητή Τσακανικας Θωμάς όπου είναι και αρκετά χρόνια πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας KICKBOXING.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για τις σπουδαίες διακρίσεις αλλά και τους εκπαιδευτές Τσακανικα Θωμά και Τσακανικα Νίκο για την συνεργασία με τους αθλητές στην διάρκεια των αγώνων για τα σπουδαία αποτελέσματα.

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.