Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:15

«Bαριά» φανέλα η Μπάγερν, ανοιχτό ματς στη Λισαβόνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με δύο ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπενφίκα να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα κόντρα σε Μπάγερν και Ίντερ, αντίστοιχα.

130. Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν (22:00)

Ξεκινάμε από το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπάγερν. Με αλλαγή προπονητή πρόσφατα οι Γερμανοί, με τον Τούχελ να μην ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Φράιμπουργκ, ωστόσο το περασμένο Σάββατο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας της ίδιας ομάδας (1-0) στην Μπουντεσλίγκα. Στην αντίπερα όχθη, η Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Γκουαρδιόλα να γνωρίζει καλά τους «Βαυαρούς», έχοντας κάτσει στον πάγκο τους (2013-16). Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, ωστόσο η Μπάγερν αποτελεί μια από τις «βαριές» φανέλες στην Ευρώπη και με τον Τούχελ δείχνει ικανή να αντιδράσει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε. Κρατάμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ της, στο 2.19.

Δείτε επίσης: Αναλυτικό κουπονι οπαπ

131. Mπενφίκα – Ίντερ (22:00)

Στο άλλο σπουδαίο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα υποδέχεται την Ίντερ. Από πικρή ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο (1-2) προέρχονται οι γηπεδούχοι και αναμένεται να ψάξουν για αντίδραση απόψε. Από την άλλη η Ίντερ βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, μετράει έξι σερί επίσημα ματς δίχως τρίποντο και ταξίδεψε στην Πορτογαλία με έντονη πίεση. Δύσκολο όσον αφορά την επιλογή σημείου, ωστόσο πρόκειται για δύο ομάδες που διαθέτουν επιθετικές αρετές και αμυντικές αδυναμίες, στέκει η επιλογή του G/G στο 1.95.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.